TEST HOME

eigenzinnige fotograaf met camera gericht zwart wit

PORTFOLIO

Minke Smits Travel Counsellor

Ondernemer in beeld! Ook voor Minke Smits-Steintjes persoonlijk Travel Counsellor […]

MediaCows

Ondernemer in beeld MediaCows Doetinchem: de video en rental specialist […]

DanCin

Ondernemer in beeld! Tijdens de Coronacrisis worden veel ondernemers hard […]

Tapperij 2a

Ondernemer in beeld! Wie door een van de mooiste straatjes […]

PROFESSIONELE FOTOGRAAF ZEDDAM, MONTFERLAND

 “Photograph is the art of frozen time…. The ability to store emotions and feelings within a frame” Unknown

Welkom op mijn website Ilse Bekker fotografie voor professionele fotografie. We werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Aandacht voor fotografie omdat het onze passie is! Bent u op zoek naar mooie beelden die tot de verbeelding spreken?
In dat geval kan ik zeker iets voor u betekenen.

We beschikken over een ruime studio, daarnaast fotograferen we ook op locatie. We zijn gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en portretfotografie. Altijd een optimaal resultaat! Dat is ons doel!

Als erkenning voor mijn werk, dat is beoordeeld door internationale vakfotografen, mag ik mezelf Qualified European Photograher, en Silver Master noemen. We staan voor kwaliteit en professionaliteit.

PROFESSIONELE STUDIO

Onze ruime fotostudio is gevestigd in Zeddam, Gemeente Montferland. Het is voor ons echter geen probleem om op locatie of buiten onze regio te fotograferen. 

Daarnaast is onze studio toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Als fotograaf richt ik me op uw concepten en uw wensen. Daarnaast denk ik uiteraard graag met u mee. We gaan altijd voor het beste resultaat. We maken dat beeld waarmee uw bedrijf en uw product of dienst onder de aandacht komt van uw klanten. Een beeld waar u trots op zult zijn. Het belangrijkste voor ons is tenslotte dat u meer dan tevreden bent.

We hebben de beschikking over professionele apparatuur. Hierdoor zijn we in staat om ook op locatie een optimale en professionele setting te realiseren.

PORTRETFOTOGRAFIE

Zakelijke portretten voor bedrijven en Social Media. We fotograferen in de stijl die u wenst en die bij u past. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

Familieportretten van uzelf, uw kinderen of van uw dierbaren. Of met de hele familie op de foto. Met als resultaat een prachtige herinnering, voor altijd te bewaren. Het kan zowel in onze studio als op locatie. Samen gaan we voor dat beeld waar u echt blij van wordt, en waar u met trots naar blijft kijken.

URBEX FOTOGRAFIE

Naast mijn bovenstaande bedrijfsactiviteiten heb ik een grote passie voor Urbex fotografie. Ik fotografeer oude verlaten panden die in verval zijn geraakt. En juist daar laat de natuur op een geweldige wijze haar invloeden zien. Het is prachtig om te zien wat de natuur doet met het gebouw. Er ontstaan fantastische combinaties van vormen, kleuren en lijnen. Daarnaast brengt het gebouw zelf ons terug naar een tijd die er ooit was. Voor meer van mijn werk kijk op www.lostmemories.eu

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.

CONTACT


    Adres: Delweg 23, 7038AR Zeddam, The Nederlands

    Studio adres: Gerrit Varwijkplein 25, 7038 BX Zeddam, Nederland

    Mobiel: +31 620696757

    Telefoon: +31 314652862

    error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl