Portretten / Familieportret / Kinderportret / Markante mannen / Zakelijke portretten

PORTRET

Een mooi portret waar u trots op bent! Of het nu een foto betreft van uzelf, uw kinderen of andere dierbaren. Dat wat je lief is wil je zo graag koesteren. We maken er een prachtige herinnering van om voor altijd te bewaren.

Locatie

We fotograferen in de ruime studio of op locatie afhankelijk van wat u wenst. Een voordeel van de studio is dat de omstandigheden altijd dezelfde zijn, daarnaast is er geen afleiding van andere factoren. Bovendien hebben we daar de beschikking over diverse achtergronden en kunnen we u in verschillende settings plaatsen. Maar het is ook goed mogelijk dat u liever kiest voor een andere locatie, omdat u zich daar prettiger voelt of omdat het beter bij u past. Ook heel mooi en uiteraard geen enkel probleem. Wat uw keuze hierin ook is, we gaan er iets heel moois van maken!

Uw wensen staan voorop

We nemen absoluut de tijd om elkaar even te leren kennen. Voor de camera staan is immers voor velen toch nog wat onwennig. Wat we verder zeker ook doen is de tijd nemen om uw wensen te bespreken. Natuurlijk geef ik u tips en adviezen. Samen bepalen we dan wat voor soort beeld het moet worden. En dan gaan we aan de slag. Vrijwel alles kan en mag, niets moet.

Het resultaat

Uw glimlach bij het zien van het resultaat is voor mij al een beloning op zich. Een optimaal resultaat en een prachtig beeld is waar ik als fotograaf voor ga.

Afwerking

De keuze voor een bepaalde manier van afwerken hangt af van het doel van de foto. Zo kan bijvoorbeeld het interieur waarbinnen de foto komt te hangen of het beoogde doel van een foto uw keuze beïnvloeden. De mogelijkheden voor afwerking zijn tegenwoordig vrijwel onbeperkt. Uiteraard is uiteindelijk het belangrijkste: wat vindt u mooi.

Vanzelfsprekend denk ik graag met u mee en kan ik u van een uitgebreid advies voorzien.

Bel 06 206 967 57 of mail info@ilsebekker.nl

 

error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl