Zakelijke fotografie  /  Portretfotografie  / Urbex

 

URBEX

Lost Memories

Elk gebouw heeft zijn eigen verhaal. Mensen hebben er gewerkt en geleefd. Ooit een decor van een bruisend bestaan, daar waar de natuur neemt en creëert. Wanneer de mens het gebouw verlaat, schrijft de natuur verder en pakt stukje bij beetje terug wat de mens heeft opgebouwd. De manier waarop de natuur terugslaat creëert prachtige combinaties van architectuur en verval. Mijn uitdaging voor is deze verloren herinneringen vast te leggen.

Wat heeft er zich afgespeeld achter elke deur en elke muur? Mijn passie voor urbex fotografie komt voort uit nieuwsgierigheid naar het antwoord op die vraag. Die vraag stuurt mij in mijn zoektocht naar de verborgen ‘schatten’ van een gebouw. Mijn beloning is de opwinding en verrassing die ik ervaar wanneer een gebouw, aangeroerd door tijd en verval, haar geheimen prijsgeeft. Door de lens zie je onverwachte lijn- en vlakverdelingen. Maar ook het lichtspel, plotselinge veranderingen van de omgeving en de verweerde materialen.  Dit alles samen zorgt voor prachtige structuren en maken het waard om de grenzen op te zoeken.

Kunstobjecten

Deze beelden zijn te koop en worden uitgegeven in een limited edition.  De beelden, afgedrukt op fine-art paper, worden op een hoogwaardige manier afgewerkt. Vraag naar de mogelijkheden.

www.lostmemories.eu

Bel of 06-20696757 of mail info@ilsebekker.nl

error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl