Portretten / Familieportret / Kinderportret / Markante mannen / Zakelijke portretten

MARKANTE MANNEN

Karakterkoppen dat zijn het echt! Mensen zijn zo mooi! Toen het idee kwam voor dit project heb ik eerst mannen binnen mijn eigen omgeving gezocht en dat waren er best veel. Al snel krijg ik ook namen van vrienden en bekenden die met me meedenken. En een aantal van deze mannen ontmoet ik letterlijk op straat. Het is een bijzonder leuke zoektocht. Uiteindelijk resulteert het in een prachtige serie van bijzondere en markante mannen uit onze eigen regio.

Stoere, geleefde kerels, sommigen wat verlegen die eerste keer voor mijn camera. Het wordt uiteindelijk een geweldig project om te doen. Deze mannen zijn puur en hebben heerlijke eigen karakters met een eigen verhaal. Genietend van het leven en door het leven geleefd. Ik heb ze gefotografeerd in mijn studio waar ze vooral zichzelf mochten zijn.

Mede door deze serie heb ik twee titels mogen ontvangen waar ik zeer trots op ben. Ik mag mezelf Zilver Master noemen vanuit de MPN (Master Photographers Network) en Qualified European Photographer vanuit de FEP (Federation of European Photographers).

Voor de klant de bevestiging dat u met een professioneel en kundig fotograaf te maken heeft.Voor mij is het een bekroning op mijn werk en internationale erkenning.

Bel 06 206 967 57 of mail info@ilsebekker.nl

 

error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl