Tapperij 2a

foto van barkeeper in coronatijd

foto van barkeeper in coronatijd

foto van barkeeper in coronatijd

Ondernemer in beeld!

Wie door een van de mooiste straatjes van Zeddam loopt kan het niet zijn ontgaan.
Het gezellige terras aan de Bovendorpstraat van de Tapperij 2a is leeg en het café oogt duidelijk gesloten. Het is een bizar straatbeeld en ook deze onderneming is hard getroffen.

Het gezellige pand waar tot nog maar voor kort fietsers en wandelaars even kwamen uitrusten. Waar je op een willekeurige middag of avond even naar
binnen stapte voor een lekker drankje en om even gezellig bij te kletsen met bekenden uit de buurt. Geen poespas, geen gedoe, gewoon lekker jezelf zijn.

Noah (Noah Fonteijn) werkt er alweer ruim een jaar en is in korte tijd een bekend en geliefd gezicht van Tapperij 2a.
Zijn tomeloze enthousiasme, inzet en gastvrijheid zorgen ervoor dat mensen graag terugkomen.

Hoewel men de ernst van de situatie inziet en vooral hoopt dat iedereen deze Coronatijd goed doorkomt en vooral gezond blijft, heeft men achter deschermen zeker niet stilgezeten.

De nodige aanpassingen zijn aangebracht. Zodra de Tapperij weer open kan is men in staat om de gasten te ontvangen onder de ‘nieuwe’ regels.
Hoe dat in de praktijk uitpakt zal de toekomst leren maar klaar zijn ze er zeker voor.  Noah blijft enthousiast en vooruitkijken. Hij kan niet wachten
tot de Tapperij weer open kan. Liever vandaag dan morgen!

Het is nog even wachten op de opening. Maar als het zover is ga er dan zeker eens een drankje pakken. Als steun voor deze lokale ondernemermaar zeker ook voor de gezelligheid. Er is immers veel om over bij te kletsen en dan is Tapperij als gelegenheid een ideale plek!
En zeg nou zelf, een dorp zonder kroeg is toch ondenkbaar!

Volg de Tapperij 2a op facebook: Tapperij 2a

Tijdens deze Coronacrisis worden veel ondernemers hard getroffen! We weten inmiddels uit eigen ervaring hoe lastig het is.
Daarom brengen we een ondernemer uit onze eigen regio in beeld om op deze manier elkaar een hart onder de riem te steken. We gaan er samen voor!

Ben je iemand of weet je iemand die we met haar of zijn bedrijf in beeld kunnen brengen middels een mooie fotoshoot laat het ons dan wetenen wie weet ben jij de volgende. info@ilsebekker.nl

Leave a comment

error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl