foto van jonge vrouw bij haar bedrijfsbord

Minke Smits Travel Counsellor

foto van jonge vrouw bij haar bedrijfsbord

foto van reisagente aan euro

foto van jonge vrouw met paraplu en koffer

Ondernemer in beeld!

Ook voor Minke Smits-Steintjes persoonlijk Travel Counsellor gevestigd in Didam heeft het Coronavirus grote gevolgen. Minke is zelfstandig ondernemer en zet met veel plezier en enthousiasme de wensen van de klant om in een fantastische reis. Middels persoonlijk contact, haar kennis en expertise en een enorm netwerk weet zij de wensen van de klant te verwerken in een onvergetelijke vakantie ervaring

Het is niemand ontgaan. Van ene op de andere dag ontstond er grote onzekerheid voor zowel de branche aan zich als voor de klant. Vluchten werden stilgelegd, stranden, hotels en horeca gesloten en zelfs de grenzen gingen dicht. Er worden op dit moment nagenoeg geen reizen meer geboekt. Er is echter veel werk te doen. Minke is nu erg druk met annuleren, omboeken en zorgen dat haar klanten een voucher ontvangen. Ze maakt lange dagen, maar is erg blij dat ze haar klanten op deze manier kan ontlasten zodat deze niet zelf alles hoeven uit te zoeken.

Natuurlijk geldt ook hier dat men begrip heeft voor de ernst van de situatie en dat men zal moeten schakelen. Maar voor een wereld waarin we ons massaal verheugen op de naderende vakantiebestemming en waar anderen hard werken om die bestemming een onvergetelijke herinnering te maken komt het hard aan.

Er is nog veel onduidelijk in vakantieland maar de verwachting is dat mensen dit jaar gaan ontdekken hoe fantastisch Nederland is. Het weer voorspelt voor de vakantieganger in eigen land in ieder geval veel goeds. En laten we er positief van uitgaan dat we straks ook weer kunnen en mogen ontspannen.

Wil je dit jaar op vakantie in eigen land of weten wat de mogelijkheden zijn in het buitenland neem dan zeker contact op met Minke Smits-Steintjes Travel Counsellor.

Volg Minke op: facebook | LinkedIn | Instagram

Tijdens deze Coronacrisis worden veel ondernemers hard getroffen! We weten inmiddels uit eigen ervaring hoe lastig het is. Daarom brengen we een ondernemer uit onze eigen regio in beeld om op deze manier elkaar een hart onder de riem te steken. We gaan er samen voor!

Ben je iemand of weet je iemand die we met haar of zijn bedrijf in beeld kunnen brengen middels een mooie fotoshoot laat het ons dan weten en wie weet ben jij de volgende.

info@ilsebekker.nl / ilsebekker.nl

Leave a comment

error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl