DanCin

DanCin

foto van danseres in coronatijd

foto van danseres in coronatijd

foto van danseres in coronatijd

Ondernemer in beeld!

Tijdens de Coronacrisis worden veel ondernemers hard getroffen! We weten inmiddels uit eigen ervaring hoe lastig het is. Daarom brengen we een ondernemer uit onze eigen regio in beeld om op deze manier elkaar een hart onder de riem te steken. We gaan er samen voor! Cindy Veurink eigenaresse van Dansschool DanCin met locaties in én rondom Zeddam en daarnaast beheerder van het Dorpshuis Zeddam wordt dubbel getroffen.

Het Dorpshuis in Zeddam staat er leeg, stil en wat verloren bij. In de dansschool ernaast waar normaal blije en uitgelaten kinderen vol plezier hun lessen volgen blijft het akelig stil. Het is een schril contrast met het leven nog maar twee maanden geleden.

Cindy blijft echter super enthousiast, heeft een enorme creatieve geest en ‘bij de pakken neerzitten’ is dan ook zeker niet haar motto. Haar passie dansen deelt ze nu via online lessen. Daarnaast post ze geregeld berichten en zoekt naar alternatieven. Zo blijft ze iedereen motiveren al hoopt ze natuurlijk dat ze snel weer haar deuren kan openen.

Ook kinderen die graag willen dansen? Vanaf 3 jaar zijn ze van harte welkom bij Dansschool DanCin en worden ze begeleid door een super gemotiveerd, kundig en enthousiast team. Misschien wel zelf toe aan een leuke intensieve bezigheid in een tijd waarin we toch al meer gaan bewegen? Van dans en toneel tot Bootcamp, doe eens gek en ga ervoor! Cindy zal vol overgave en enthousiasme die uitdaging aan gaan!

Minder inspannend maar toch een bezigheid organiseren? Dat kan natuurlijk straks ook weer in het gezellige Dorpshuis onder het genot van een kop koffie/thee of een ander drankje.

Volg Cindy op facebook: Dansschool DanCin ; Dorpshuis Zeddam

Ben je iemand of weet je iemand die we met haar of zijn bedrijf in beeld kunnen brengen laat het ons dan weten en wie weet ben jij de volgende.

Info@ilsebekker.nl / Ilsebekker.nl

Leave a comment

error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl