MediaCows

foto van managers tijdens coronatijd

MediaCows

foto van managers tijdens coronatijd

foto van managers tijdens coronatijd

Ondernemer in beeld

MediaCows Doetinchem: de video en rental specialist van Nederland.
Het is even schakelen. Het Coronovirus zette al snel een stop op festivals en evenementen. Het was groot nieuws, de grote strop voor organisatoren, artiesten, sporters, sprekers, verhuurders van accommodaties en niet te vergeten de bezoeker zelf.
De enorme wereld er omheen staat echter niet direct bij de meesten op het netvlies. Denk hierbij aan logistiek, toeleveranciers, stand bouwers, licht en geluid, schoonmaakdiensten, communicatie en ga zo maar door. Stuk voor stuk worden ze hard geraakt. MediaCows is expert op het gebied van audiovisuele communicatie en levert o.a. ledschermen, beamers, ledwalls, digitale billboards, complete meercamerasystemen en een eigen ontwikkeld Integrated Crowd Information System. Alles om de bezoekers van events op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. Het draait om Crowd Communication vanuit de organisatie naar de bezoekers toe en daarin een zo groot mogelijke beleving creëren.
Het coördineren van sponsoruitingen op b.v. ledwalls, distributie van live content naar diverse media tot aan het creëren van veiligheidcontent in geval van calamiteiten.

MediaCows is de verbindende factor tussen klant, techniek en de doelgroep van de klant. Natuurlijk zijn er zorgen bij MediaCows met het wegvallen van de omzet. Men gaat echter niet bij de pakken neerzitten. Er worden nieuwe wegen gezocht en waar de pijlen tot voor kort ook buiten Nederland waren gericht concentreert men zich nu weer op de directe omgeving. Er ontstaan in deze crisistijd ook mooie dingen vinden Sander en Niels Teunissen van MediaCows. Zorg voor elkaar, hartverwarmende ondersteuning vanuit het personeel en dienstverlenende bedrijven. De ontmoetingen met nieuwe mensen die er anders niet geweest waren, het biedt nieuw perspectief.
‘Als mens maakt deze periode je sterker en mooier. Er gebeuren mooie dingen die niet uit te drukken zijn in geld. Laten we vooral hopen dat we hier als mens en samenleving beter uitkomen. Met zorg voor elkaar en zorg voor de natuur.’ laat Sander weten.MediaCows: http://www.mediacows.nl/1-home

Tijdens deze Coronacrisis worden veel ondernemers hard getroffen! We weten inmiddels uit eigen ervaring hoe lastig het is. Daarom brengen we een ondernemer uit onze eigen regio in beeld om op deze manier elkaar een hart onder de riem te steken. We gaan er samen voor!
Info@ilsebekker.nl

Leave a comment

error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl