Zakelijke fotografie / Zakelijke portretten / Productfotografie / Evenementen / Portretten 

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Durf jezelf te laten zien!

Meteen een goede indruk achterlaten. Het wordt nog regelmatig onderschat, maar zakelijke portretten en profielfoto’s worden in onze digitale wereld steeds belangrijker. Een professioneel zakelijk portret kan echt het verschil maken. Je bent een professional en dat wil je zeker ook uitstralen naar buiten toe.

Of het nu gaat om een zakelijke portretfoto, een profielfoto voor linked-in en andere social media of een sfeerbeeld voor de website. Die eerste indruk is vaak bepalend. We kunnen er niet meer omheen en we weten het allemaal. De digitale wereld geeft ons de mogelijkheid te zien met wie we van doen hebben en waar je voor staat. En daar maken we massaal gebruik van. Vergis je niet, anderen kijken ook naar jou. Laat daarom die kans niet onbenut en laat zien wie je bent.

Hoe gaan we te werk….

  • Allereerst is er een oriënterend gesprek over wat je doet, wie je wilt bereiken en wat je wilt uitstralen
  • Dan bepalen waar de fotoshoot plaatsvindt, in de studio of op locatie
  • We zorgen vervolgens voor de juiste sfeer en setting, persoonlijk en ongedwongen zodat je vooral jezelf kunt zijn
  • Aansluitend gaan we aan het werk waarbij humor altijd een belangrijke factor speelt
  • Tijdens de fotoshoot begeleid ik je naar een optimaal resultaat
  • Tevreden ben ik pas als jij dat bent!

Fotoshoot in de studio of op locatie

De locatie is mede afhankelijk van wat je wilt uitstralen. Het voordeel van de studio is dat er makkelijk een intieme, persoonlijke en ongedwongen sfeer gecreëerd wordt. De omstandigheden zijn constant en we kunnen gebruik maken van verschillende achtergronden.

Maar ook een fotosessie op locatie is een uitstekend alternatief. Wanneer je iets bijzonders wilt uitstralen kan een achtergrond van je bedrijf of werkomgeving een belangrijke en krachtige aanvulling zijn. Ik heb de beschikking over een mobiele fotostudio die ik op locatie kan opbouwen.

Een goede eerste stap voor een zakelijke fotoshoot? Bel 06 20696757 of mail info@ilsebekker.nl

 

error: Content is protected! - © Ilsebekker.nl